Acoperisuri Premium

Renovare Acoperis

Atunci cand se constanta degradari majore ca inflitrari de apa sau scaderea rezistentei, acoperisul necesita o renovare.

Acoperisul vechi nu mai este functional? Structura nu mai rezista sau iti doresti un acoperis nou?

Acoperisuri Premium are solutia potrivita dvs.! 

Identificarea problemei

Starea acoperisului trebuie urmarita in mod continuu, trebuie verificata daca sarpanta este inca functionala ( lemnul nu a fost afectat de umezeala sau carii), daca nu sunt infiltrari de apa prin acoperis, sau daca aspectul este unul invechit si nefunctional. Atunci cand se constanta probleme cum fi la rezistanta acoperisului, acestea necesita o rezolvare cat mai rapida, un acoperis degradat pune in pericol atat locuinta cat si viata locuitor. Recomandarea noastra este sa rezolvati cat mai urgent problema unui acoperis degradat

Montarea noului acoperis

In cazul in care acoperisul vechi are un aspect deteriorat dar sarpanta este intr-o stare buna, invelitoarea noua se poate monta peste cea veche. In cazul in care sarpanta trebuie schimbata, primul pas in montarea noului acoperis este decopertarea, apoi refacerea sarpantei dupa care se monteaza noua invelitoare.

Acoperisuri Premium

Comunicare

Vom lucra indeaproape cu dvs. pentru a ne asigura ca sunteti informat cu privire la progresul lucrarii si a discuta aspectele importante ale acoperisului.

Acoperisuri Premium

Raspuns Rapid

Daca aveti o nevoie rapida, va putem raspunde la solicitarea dvs. instant, Apelati-ne astazi bentru a beneficia de servicile noastre de urgenta.

Acoperisuri Premium

Verificare

Verificam starea lucrarii in mod regulat pentru a ne asigura ca echipele noastre ofera nivelul necesar de calitate

Acoperisuri Premium

Progres

Veti primi actualizari regulate cu privire la progresul lucrarii noastre, iti vom cere parerea ori de cate ori este nevoie, credem ca comunicarea este cheia unui proiect de succes.