Acoperisuri Premium

Hidroizolatii Acoperis

Acoperisuri Premium  efectueaza hidroizolatii pentru acoperisuri, hale, blocuri, terase si garaje.

Hidrizolatia este un strat protector pentru acoperisul dvs. acesta se aplica in cazul in care aveti anumite defectiune ale acoperisului si acesta necesita reparatii.

Hidroizolatia mai poate fi aplicata si pentru prevenirea infiltratilor sau doar pentru confortul termic.

Hidroizolatia

Hidroizolatia  este un agent lichid care dupa aplicare se transforma intr-o membrana cauciucata, oferind acoperisului protectie sportia. Particulele fine din substanta vor patrunde chiar si in cele mai neaccesibile locuri, se poate aplica si doar in zonele problematice.

Montarea hidrizolatiei poate fi facuta peste sau sub termoizolati, hidroizolatiile pot fi lipite pe suport sau partial lipite pe suport ( de exepmlu membrane de difuzie, bariere de vapori)

Rolul hidroizolatiei

Hidroizolatie  este un porces de etansare a unei suprafete pentru evitarea patrunderii sau pierderii de lichide. Asa cum un acoperis are rolul de a pastra o constructie ferita de precipitatii in domeniul constructiilor, hidroizolatia are menirea de a forma un strat etans care sa protejeze diversele suprafete ce ar putea fi in contact cu apa.

Acoperisuri Premium

Comunicare

Vom lucra indeaproape cu dvs. pentru a ne asigura ca sunteti informat cu privire la progresul lucrarii si a discuta aspectele importante ale acoperisului.

Acoperisuri Premium

Raspuns Rapid

Daca aveti o nevoie rapida, va putem raspunde la solicitarea dvs. instant, Apelati-ne astazi bentru a beneficia de servicile noastre de urgenta.

Acoperisuri Premium

Verificare

Verificam starea lucrarii in mod regulat pentru a ne asigura ca echipele noastre ofera nivelul necesar de calitate

Acoperisuri Premium

Progres

Veti primi actualizari regulate cu privire la progresul lucrarii noastre, iti vom cere parerea ori de cate ori este nevoie, credem ca comunicarea este cheia unui proiect de succes.