Acoperisuri Premium

Dulgherie Acoperis

Dulgheria  de inalta calitate pentru acoperisuri este esentiala. Aceasta este structura de rezistenta care trebuie sa faca fata intemperiilor.

O lucrare de calitate va poate economisi mult timp si resurse, daca luati decizia cea mai buna inca de la inceput, veti fi scutit de eventualele probleme legate de acoperis pentru urmatorii ani.

Acoperisuri Premium ofera sisteme complete de dulgherie din lemn tratat pentru orice acoperis. Va putem pune la dispozitie materialele si manopera necesara.

Structura rezistenta

Construita in general din lemn tratat si puternic, structura acoperisului va fi capabila sa mentina greutatea acoperisului chiar si in cele mai dificile situatii. Atunci cand realizam structura luam in calcul si materialele folosite pentru acoperis, greutatea acoperisului si eventualele situatii critice. Materialele folosite, echipamente profesionale si tehnicile de lucru va vor asigura confortul necesar.

Constructie structura

Chiar daca poate fi realizata din elemente diferite precum material sau beton, lemnul uscat si tratat reprezinta cea mai bune optiune. Datorita proprietatilor sale, lemnul uscat este un material care sustine foarte bine invelisul exterior si il protejeaza in mod eficient de vantul puternic si de zapada.

Optional poate fi aplicat si un tratament de ignifugare. astfel va creste rezista in contactul cu focul. Un alt tratament la fel de necesar este cel de fungicizare, acesta este un tratament care se foloseste in conditii de umiditate mai crescuta si are un rol important de protectie importiva daunatorilor ( ciuperci, carii, aparitia petelor albastre)

Contacteaza-ne si beneficiaza chiar de astazi de serviciile noastr pentru Dulgherie Acoperis