ACASA PREZENTARE REFERINTE LEGATURI CERERE OFERTA BROSURI CONTACT  
Termeni si conditii
 

Termeni si conditii.

Acest site este oferit de catre  SC MICROTRADING EXIM SRL.
Sediu social : 331066 HUNEDOARA, Bulevardul 1848, Nr. 13, Bloc 13, Ap. 6
C.I.F. RO 14164372
Nr. inregistrare la Registrul Comertului J20/606/2001.
Telefon: 0745.533.380
Fax: 0254.714.542
Cont bancar:RO35WBAN2511000053500690
Banca: Intesa San Paolo

Vizitarea prezentului site presupune acceptarea prezentelor termene si conditii.

 

SC MICROTRADING EXIM SRL.  isi rezervă dreptul de a modifica respectiv actualiza în orice moment continutul acestui site,  fara notificare prealabila. Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditile pe care ati agreat sa le respectati.

 

Produsele si informatiile prezentate pe situl www.acoperisuri-premium.ro au un caracter informativ si nu constituie in niciun fel o oferta ferma.
Pentru a primi o oferta concreta tehnica, respectiv o oferta de pret, trebuie sa contactati firma SC MICROTRADING EXIM SRL in mod direct, telefonic, sau folosind  formularul de contact aflat pe pagina principala.

 

Relatiile comerciale dintre SC MICROTRADING EXIM SRL si  clientii interesati se vor desfasura dupa incheierea unui contract comercial de vanzare-cumparare.

Contractul comercial de vanzare-cumparare va fi explicat si pus la dispozitia clientului.

 
Livrarea produselor se va face dupa acceptarea ofertei scrise, respectiv dupa emiterea unei facturi proforme catre client si plata integrala a contravalorii produselor in contul bancar specificat pe factura proforma.

Livrarea produselor se va face in baza unui proces verbal de predare-primire ce va fi semnat de catre client.

 

In conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal  şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC MICROTRADING EXIM SRL are obligatia sa administreze in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele personale furnizate de catre clienti.

 
 
Site realizat de
web design timisoara