ACASA PREZENTARE REFERINTE LEGATURI CERERE OFERTA BROSURI CONTACT  

Sisteme de scurgere complete pentru orice tip de acoperis, bazat pe tehnologie suedeza de cea mai buna calitate (0.6 mm)

 

 
   
sisteme pluviale timisoara
sisteme pluviale

Ploaia stie "de ce".. Raiko

Probabil ca am putea sa va oferim 1.000 de motive pentru care sa alegeti sistemul pluvial PremiumRaiko. Am ales insa cateva , care cu siguranta va vor convinge. Totul pleaca de la ambitia noastra de a oferi  ceea ce este mai bun clientilor nostri. Dorim sa va oferim un sistem pluvial durabil, care sa reziste furtunilor tot mai capricioase din ultima perioada, si care sa se imbine estetic si constructiv cu locuinta Dumneavoastra

Pentru mai multe detalii descarcati catalogul de prezentare Raiko: Descarca
jgheaburi timisoara burlane timisoara

 

1.Traditie si experienta  produslui de peste 25 ani

2. Furnizor constant de materie prima- SSAB Suedia: Inca de la inceputurile companiei, am stiut ca pentru a atinge rezultate excelente, trebuie sa ne bazam pe parteneriate puternice. Un astfel de parteneriat este cel cu liderul in productia de otel : SSAB Suedia. Avand acelasi furnizor constant de materie prima, am reusit sa pastram pentru clientii nostri  in mai bine de 2 decenii, o calitate constanta , si aceeasi gama de culori, fara diferente de culoare sau calitate de la un an la altul

3. Garantie 30 de ani-
Garantie oferita dupa mai bine de 25 de ani in care produsele noastre au fost instalate si testate.

4. Gama variata de culori-
Gama larga de culori  pe care le oferim, precum si forma eleganta se portiveste perfect oricarui stil arhitecural . De asemenea reusim sa cream un tot unitar, fie ca e vorba de acoperis ceramic, din beton sau tigla metalica.

5. Montaj usor, optimizarea montajului: Elementele care formeaza sistemul pluvial PremiumRaiko sunt usor de imbinat, astfel ca se poate realiza un montaj de calitate de catre oricine, urmandu-se instructiunile de montaj .

6.Productie locala: De curand s-a deschis si unitatea de productie de la Capusu Mare, judetul Cluj, astfel ca putem onora comenzile intr-un timp foarte scurt, indiferent de cluoarea sau marimea aleasa

7. Ambalarea individuala a elementelor care formeaza sistemul pluvial Raiko, asigura calitatea livrarilor si reduce la minim riscul ca marfa sa ajunga cu vicii la beneficiari.

8. Durata de viata mare: alegand sistemul pluvial Raiko, beneficiati de o durata de viata de 70 de ani, in special datorata proprietatilor produsului. Otelul de calitate suedeza, cu o grosime de 0,6 mm , are o protectie de 275 grame zinc / mp, strat aplicat pe ambele fete. Stratul de vopsea de cea mai inalta calitate, Prelaque nova , aplicata intr-un strat de 35 microni vine in complectare, formand astfel un sistem de cea mai inalta performanta tehnica.

9. Inovatie si dezvoltare continua: Departamentul nostru tehnic, asculta si analizeaza in permanenta piata, pentru a va putea oferi solutia optima pentru casa dumneavoastra. 

10. Raport calitate/pret competitiv: Toate argumentele tehnice enumerate mai sus, precum si faptul ca producem in Romania,deci nu mai exista costuri de transport extern,  ne duc la a va oferi  un produs cu calitati exceptionale , la un pret atractiv.

Module
raiko timisoara
raiko timisoara

alegand sistemul pluvial Raiko, beneficiati de o durata de viata de 70 de ani, in special datorata proprietatilor produsului. Otelul de calitate suedeza, cu o grosime de 0,6 mm , are o protectie de 275 grame zinc / mp, strat aplicat pe ambele fete. Stratul de vopsea de cea mai inalta calitate, Prelaque nova , aplicata intr-un strat de 35 microni vine in complectare, formand astfel un sistem de cea mai inalta performanta tehnica.


 
 
Site realizat de
web design timisoara